previous arrow
next arrow
Slider

ABOUT US

De CTIW Foundation is een interkerkelijke stichting die kinderen en tieners wil helpen om de kracht te ontdekken om te leven in echte liefde en genegenheid voor anderen, hoe deze genegenheid de wereld kan veranderen en kan worden vervuld met de onvoorwaardelijke Liefde van God die alles te boven gaat.
In de zoektocht om onze wereld te veranderen, geloven wij dat het begrijpen van God’s liefde een sleutel is in het leren van de waarden van liefde, goede manieren, ethiek, eerlijkheid, integriteit, patriottisme, onbaatzuchtigheid, sociale steun, toewijding en betrokkenheid in de gemeenschap en dat dit bijdraagt aan een betere wereld voor iedereen.
De roeping van CTIW Foundation vond plaats in januari 2012 en na voorbereiding werd de stichting eerst opgericht in juni 2012 als de Children In Worship Foundation met als doel een impact op de jongere generatie van vandaag te maken. Als onderdeel van de inspanningen van de Stichting om haar projecten verder uit te breiden, heeft de CTIW Foundation een structurele transformatie ondergaan om meer levens te bereiken en bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld.
De CTIW Foundation staat voor de Children & Teens In Worship Foundation.
ONZE VISIE
Onze visie is om onze nieuwe generatie bewust te maken van de verantwoordelijkheid die ze draagt om de wereld te verbeteren en er een betere plek van te maken voor de generatie van vandaag en daarna.
ONZE MISSIE
Onze missie is om een nieuwe generatie op te richten in de kennis en het begrip van de onvoorwaardelijke Liefde van de Heere God die alle verstand te boven gaat.
English
CTIW Foundation
Nederlands