previous arrow
next arrow
Slider

CTIW LITERATURE PROJECT

Het CTIW Literature Project is ontwikkeld om de volgende generatie in staat te stellen om literatuurvaardigheden op te doen om literatuur in de vorm van gedichten, artikelen, publicaties en academische onderzoek te produceren. Deze kunnen misvattingen die de wereld heeft gecreëerd en informatie die bestempeld is als de ultieme academische kennis uitdagen en verbeteren, en hierdoor de juiste waarheden aan het licht brengen. Deze vaardigheden zijn doorslaggevend in het veranderen van de misleidende levensinzichten en die zullen bijdragen aan het begrip van de schepping van de aarde en het ontstaan van de mens.
Het doel van het literatuurproject is om een generatie groot te brengen met de kennis van de Liefde van God vanaf de schepping tot nu, die alle verstand te boven gaat. Een toekomstige generatie met de juiste literaire vaardigheden kan over de waarheid schrijven voor kranten en online nieuwsplatforms, en om uiteindelijk academische onderzoeks-artikelen te schrijven om misleidende informatie die de wereld in de war brengt en die mensen in een leugen laat geloven te corrigeren.
 Het project streeft er ook naar om literatuur als middel te gebruiken om kinderen te onderwijzen, de maatschappij te veranderen met positieve morele waarden en het delen van de waarheid van het woord en de liefde van God die alle dingen mooi maakt. Vaardigheden die worden ontwikkeld zijn het schrijven van educatieve artikelen, comics art books, nieuwspublicaties, etc. Kinderen en tieners zullen worden onderwezen om schrijfvaardigheden te ontwikkelen om via de websites van CTIW, en via periodieke publicaties, verslag uit te brengen van de verschillende projecten van de CTIW Foundation.
Het literatuurproject heeft het ultieme doel om het volgende tot stand te brengen:
- Children/Teens in Worship onderzoeks-publicaties
- Children/Teens in Worship nieuwsartikelen
- Children/Teens in Worship magazine
Bovenstaande zijn doelen voor op de lange termijn, nadat kinderen en tieners zijn onderwezen en literatuurvaardigheden hebben ontwikkeld, en om ervoor te zorgen dat het verbeteren van deze vaardigheden voortduurt tijdens de basis- en middelbare school en om hen voor te bereiden op universitair onderwijs.
 
Waar ter wereld je ook woont, word vrijwilliger in dit project. Hoe jij kunt helpen:
  • Jij kunt met jouw professionele vaardigheden helpen om literatuur schrijfvaardigheden van kinderen/tieners te ontwikkelen en te trainen;
  • Jij kunt de jaarlijkse, maandelijkse of wekelijkse printkosten voor de publicatie van de Children/Teens in Worship krant, magazine of publicaties sponsoren;
  • Jij kunt met jouw professionele vaardigheden in het redigeren van literatuur vrijwilliger worden. Jij zult dan voor een bepaalde tijd assisteren in het redigeren van de inhoud van de Children/Teens in Worship krant, magazine of publicaties.
English
CTIW Foundation
Nederlands