previous arrow
next arrow
Slider

FAMILY SUPPORT PROGRAMME

Dit programma is een speciaal programma dat is ontworpen om gezinnen te helpen die onder de armoedegrens leven en hun specifieke loopbaanvaardigheden te ontwikkelen om kleine ondernemingen te starten die in staat zijn om een ​​duurzame bron van dagelijks inkomen te worden om zo het gezin te helpen rond te komen.
Het programma is ook bedoeld om deze families te ondersteunen tijdens de startup van hun onderneming door drie-tot-twaalf maanden managementondersteuning te bieden om ervoor te zorgen dat de onderneming succesvol is voordat ze volledig worden overgedragen aan de begunstigde families.
Het programma helpt begunstigde families ook bij het kopen van eenvoudige gereedschappen, machines en grondstoffen als startkapitaal om een succesvolle oprichting van de onderneming te verwezenlijken.
 
Doe vrijwilligerswerk vanuit elk deel van de wereld in dit project (vanuit je thuisland of vanuit Ghana). Hoe je zou kunnen helpen:
  • Je kunt je diensten aanbieden als projectcoördinator voor een specifieke gemeenschap of meerdere gemeenschappen;
  • Je kunt je diensten als vrijwilliger aanbieden in het identificatie-, selectie- en documentatieproces van een specifieke gemeenschap of meerdere gemeenschappen;
  • Je kunt administratieve diensten aanbieden om te helpen bij het plannen, bewaken, beheren en opvolgen van specifieke Family Support-programma's;
  • Je kunt ook volledig of gedeeltelijk een aantal begunstigden van specifieke Family Support-programma's sponsoren;
  • Je kunt je diensten ook als vrijwilliger aanbieden om geïnteresseerde personen, gezinnen en instellingen te vinden om projecten van het Family Support Programme te adopteren, sponsoren of te ondersteunen.
 

 

 

English
CTIW Foundation
Nederlands