previous arrow
next arrow
Slider

RAAK BETROKKEN

De CTIW Foundation wordt gerund op de goodwill van ons team en van onze partners, adviseurs, en vrijwilligers. Maar we komen altijd tijd en hulpmiddelen te kort om alles te bereiken wat op ons hart ligt is waar we voor staan en vechten. We kijken er naar uit om van je te horen over jou beslissing om ons te helpen.
Neem vandaag nog de beslissing om een leven aan te raken! Het is onze diepste wens om de activiteiten en projecten op grotere schaal uit te voeren om het verschil te maken in het leven van mensen die in kwetsbare omstandigheden wonen.
We hebben verschillende projecten en we bidden dat je door middel van een project naar keuze een positieve bijdrage zal leveren aan de toekomst van de jonge generatie. Er zijn verschillende manieren om betrokken te raken. Je kunt betrokken raken door een donatie te doen (in geld of in natura), of als vrijwilliger, partner, adviseur, of als sponsor.
VRIJWILLIGERS
Vrijwilligers zijn voor ons erg belangrijk en waardevol; zonder vrijwilligers zouden we als stichting niet zijn waar we nu zijn. Je kunt je op vele manieren als vrijwilliger aanmelden voor een project naar voorkeur, om zo de handen met ons ineen te slaan. Vrijwilligers kunnen ons helpen op korte termijn (voor een aantal dagen of aantal weken) maar ook voor een langere periode. Dit kan vanuit je eigen thuisland maar ook door voor een bepaalde tijd af te reizen naar het land waar het project plaats vindt.
PARTNERS
Je zou een partner kunnen worden door op een langere termijn je skills, advies en ervaring aan te bieden, te helpen door middel van donaties voor specifieke projecten, met maandelijkse of jaarlijkse financiële bijdrages, het besteden van tijd aan verschillende projecten, etc.
ADVISEURS
Ook zou je de stichting kunnen ondersteunen als een adviseur die deskundige diensten aanbiedt om op deze manier de planning en uitvoering van projecten te ondersteunen. Adviseurs hebben de mogelijkheid meer tijd aan de stichting te besteden en zullen onderdeel zijn van projectvergaderingen, zijn bereid hun connecties te verkennen die ze door de jaren heen opgebouwd hebben om de stichting te helpen in de zoektocht naar steun, administratieve / managementvaardigheden aanbieden, fondsenwerving activiteiten starten, enz. Naast de rol als adviseurs kunnen ze ook taken als vrijwilliger of partner op zich nemen, mochten ze hier de tijd voor hebben.
SPONSORS
Wil je de CTIW Foundation als sponsor steunen en ons helpen met een éénmalige donatie? Of wil je misschien zelfs anoniem blijven? Wij verwelkomen en waarderen elke donatie van elke omvang of manier dan ook.
NEEM NU DE STAP OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN, ZODAT WE SAMEN KUNNEN ONTDEKKEN HOE JE EEN ZEGEN KUNT ZIJN VOOR ANDEREN IN NOOD.
Ben je geïnteresseerd geraakt om ons financieel te steunen door middel van een donatie? 
 
English
CTIW Foundation
Nederlands