previous arrow
next arrow
Slider

INTER-SCHOOL PROJECT CLUBS

Inter-School Project Clubs zijn ontworpen om kinderen/tieners te helpen zich bewust te worden van de verantwoordelijkheid die ze hebben om het milieu en de wijdere wereld te beschermen. De Inter-School Project Clubs zijn projectmatig gericht en bedoeld voor groepen kinderen en tieners die geïnteresseerd zijn om zelf projecten te ontwikkelen die een positieve invloed zullen hebben op hun samenleving en het leven verbeteren van mensen, van hun school en van de gemeenschappen waarin ze leven.
Kinderen worden over het algemeen aangemoedigd om zelf projecten voor te stellen om hun eigen leefmilieu te verbeteren. Het project moet gericht zijn op het identificeren en oplossen van problemen in de samenleving. De kinderen worden bijgestaan door vrijwilligers die hulp bieden en leidinggeven gedurende het gehele project, met steun van de CTIW Foundation.
De kinderen en tieners krijgen hulp bij het noodzakelijke onderzoek en de interviews. De Inter-School Project coördinatoren helpen de kinderen en tieners door contacten te leggen met organisaties of overheden waarmee ze willen spreken voor meer informatie over de projecten die worden opgezet.
 
Overal ter wereld kan je aan dit project deelnemen. Zo kun je helpen:
  • Ken je kinderen die het interessant zouden vinden om deel te nemen aan dit project?
  • Wil je je aanmelden als een vrijwillige Inter-School Project Club coördinator?
  • Zou je specifieke projecten willen adopteren en sponsoren?
Neem contact met ons op!

 

English
CTIW Foundation
Nederlands